مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت مقصر

سلام
اوایل فروردین ماه با موتور سیکلت تصادف کردم، زنگ زدیم راهور و اورژانس ،پاهای موتور سوار شکسته، البته طبق کروکی راهور موتور سیکلت مقصر شناخته شده و کروکی نزد شورای حل اختلاف هست و موتور مربوط به ارگان نظامی(سپاه) هست، الان با وجود کروکی از دادن بیمه به من برای دریافت خسارت ماشینم خودداری می‌کنند و میگن به کروکی معترض هستند که بتونن از بیمه ماشین دیه بگیرند، من درخواست تامین دلیل دادم و کارشناس تعیین خسارت کرده، اما تو مرحله اعتراض اون ها به کروکی هستم و حدود دو ماهه من رو معطل کردند و نمیتونم ماشینم رو تعمیر کنم که سوار شم، چون میگن اگر اعتراض اون ها رد بشه بیمه باید ماشین رو ببیند برای تعیین خسارت و نظر کارشناس دادگستری کافی نیست ، الان من باید چکار کنم که بتونم فعلا با هزینه خودم ماشین رو درست کنم تا تکلیف معلوم بشه؟ آیا لازمه بعد دادخواست تامین دلیل شکایت هم بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس‌ترین خصوص نظر دهد سپس می‌توانید دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید