مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به فامیلی قبلی

سلام من چند سال پیش فامیلی خودم رو تغییر دادم بدون اینکه اطلاع داشته باشم که بازگشت به فامیلی سابق امکان پذیر نیس و اداره ثبت احوال من رو از این مسئله آگاه نکردند. خانواده من فامیلیشون رو تغییر ندادن. من پشیمونم و دوس دارم مثل خانوادم باشم و واقعا افسرده شدم و هیچ فعالیتی بیرون از منزل ندارم. اما ثبت احوال استانمون با من موافق نکرد. چند تا وکیل بهم گفتن میشه با حکم دادگاه موافقت ثبت احوال رو بگیرم اما ثبت احوال به من گفتند تغییر نام خانوادگی در حیطه ی وظایف دادگاه نیست. لطفا من رو راهنمایی کنید چیکار کنم مگه من جرمی مرتکب شدم من آگاهی نداشتم و الان پشیمونم و دوس دارم با خانوادم یکی باشم.

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.امکان برگشت به نام خانوادگی قبلی منوط به موافقت ثبت احوال است

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

ازدادگاه بخواهیدثبت احوال رابه اعاده نام خانوادگی الزام کند مشکل حل می شود