مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام شوهرم اومدند به اتهام مشارکت در سرقت دستگیر کردند بار اول که اومدند از کلانتری بودند ما اول نذاشتیم بیان داخل خونه ، مامور پاشو گذاشته بود بین چارچوب در و ما در و بستیم درمون ترک برداشت شوهرمم فرار کرد کسی که شاکی بود نیومده بود یک نفر دیگه اومده بود که همسایه ما بود و اون اسم شوهرمو داده بود و اصلا ربطی به موضوع نداشت البته ما اول متوجه نشدیم ساعت دوازده شب هم اومدند . امروزم هفت صبح اومدند البته شوهر دو روز پیش رفت دادگاه ، یک وکیل داره کاراشا انجام میده و یک نفر هم ضامن برد ولی سه نفر خواسته بودند ، امروز که اومدند ما باز درو باز نکردیم از آگاهی اومده بودند درو با لگد باز کردند درومون بیشتر ترک خورد و شوهرمو بردند گوشی شوهرم و منو بردند گوشی همسرم ساده و گوشی من اندرویده میخوام بدونم می تونستند گوشی منو ببرن و بدون اینکه حکمی نشون بدن بیان داخل ، حتی درومونو بشکنن؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام قطعاً مأمورین محترم می بایست کارت شناسایی و حکم جلب با اذن ورود به منزل را به رویت شما رسانده و سپس اقدام به اجرای حکم نمایند و متقابلا شما نیز حق امتناع و جلوگیری را نداشته ایید و چه بسا شما به عنوان مساعدت در فرار متهم تحت تعقیب قرار گیرید
مزید بر آنکه مامورین حق بردن اموال شخصی افراد که در حکم و دستور مقام قضایی نیامده را نداشته اند

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

لطفاً به دلیل اشراف وکیل در پرونده آرایشان راهنمایی بگیرید