مشاوره حقوقی رایگان - درگیری در کلاس مدرسه

سلام
بنده دانش آموز سال آخر هستم
یک هفته پیش سر توهین و حتاکی با دانش آموزی درگیر شدم و چون بوکسورم چهار تا ضربه مشت به او زدم و اون طرف نتونست من رو بزند و دماغش خون اومد
الان رفته پزشکی قانونی و ادعا کرده من دماغش رو شکوندم و پزشکی قانونی گفته دماغش از سه ناحیه و هفت سانت شکسته
این طرف هم بیمارستان نرفته و کاری کرده دماغش کج جوش بخورد و میخواهد دیه بگیرد
راهی هست که خودم رو از این دردسر خلاص کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چاره جز دلجویی نیست و پرداخت دیه و خسارت مازاد‌بر دیه بابت زیبایی وووو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکسته باشد می تواند در هر صورت دیه شکستگی را بگیرد.
اگر بدون عیب جوش بخوره ده درصد دیه تعیین می شود.
اگر با عیب باشد ارش نیز علاوه بر ده درصد تعیین می شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر ، دیه ایشان حدود 120میلیون توامان است، بهتر است در صدد اخذ رضایت و سازش باشید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

باسلام قطعا راهی نیست وقتی متاسفانه این کار انجام شده راهی جز پرداخت دیه و ارش نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر محتملا حبس و دیه باهم محکوم میشوید و چون بوکسور هستید احتمالا تشدید خواهد شد