مشاوره حقوقی رایگان - دعوا در دبیرستان

سلام خسته نباشید من 8 روز پیش در مدرسه دبیرستان با یکی دعوام شده اول اون سه نفرمونو زده اونقدر چیزیمون نشده و فحش ناموس داده منم یک مشت برا دفاع زدم الان میگن که فکش شکسته با چشم ندیدم حالا طرف میتونه شکایت بکنه و تا کی میتونه اقدام کنه شکایتشو خیلی ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
بله میتونه شکایت کنه.
تا یک سال از زمانی که دعوا کردید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنه می تواند طبق نظر پزشکی قانونی دیه خود را مطالبه کند مگر اینکه ثابت کنید دفاع از خود بوده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل شکایت و پیگیری هست اما اثبات آن از طریق نظریه پزشکی قانونی و نهایتاً رای قاضی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می تواند به اتهام ایراد ضرب وجرح عمدی شکایت نماید.