مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

با سلام بنده در سال 98 به استخدام آموزش و پرورش در آمدم و تعهد 10ساله دادم و همسرم نظامی هستند و به خاطر من به محل کار من انتقالی گرفتند با توجه به این که همسرم بیش از 15سال در مناطق مرزی و محروم خدمت کردند و من هم 5 سال در منطقه محروم خدمت کردم همچنین صاحب سه فرزند هستم می توانم انتقالی درون استانی بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از واحد مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق بالاترین مقام اجرایی سازمان متبوع موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیر شوید.