مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار به یکی از وراث

سلام وعرض ادب. مادرم به علت بیماری قصددادن وکالت تام الاختیار به من که فرزند دختر ارشد او هستم درکلیه امورو به خصوص گرفتن حقوق ماهیانه وکارهای اداری رادارد. آیادردفترخانه حضوروامضای برادران یاخواهرانم الزامی هست یا این که حضور من ومادرم برای تنظیم سندوکالت تام مکفی ست ونیازبه شخص ثالثی ندارد؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان سلامت عقل و روان و سواد خواندن و نوشتن داشته باشد نیازی به حضور بقیه نیست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق قانون ثبت اسناد و املاک در خصوص افرادی که سن آنها زیاد می‌باشد و پیر هستند باید یک نفر به عنوان شاهد و یک نفر به عنوان معرف اقدام به امضا سند رسمی نماید ماده 70

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
خیر نیازی به حضور دیگران نیست .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر مادر محجور نباشد نیاز به حضور کسی دیگر بجز ایشان نیست….

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منعی ندارد و نیاز به اجازه دیگران نیست، البته مادر باید دارای اهلیت مدنی حین ارائه وکالت باشد(بلوغ، عقل، رشد)

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از نظر ذهنی ایشان مشکلی نداشته باشند مانعی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مادر در صحت کامل عقلانی است خیر البته این موزدرا حتما ضمن اقرار نامه رسمی با حضور دو شاهد قید کنید بعدا داستان درست نشه

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
حضور دو طرف کفایت می نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مادر شما محجور نباشند می‌توانند رأساً به دادن وکالت به شما از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام نمایند و حتی بدون حضور خواهران و برادران شما، این وکالت‌نامه دارای ارزش و اعتبار قانونی می‌باشد.