مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین توسط عضو شورای حل اختلاف

باسلام و خداقوت
شرح ماوقع:
من شاکی پرونده ای در موضوعات تهدید، قذف، فحاشی، ایجاد مزاحمت، حمله با تبر و.... هستم و موقع وقوع فیلم گرفتم. چند روز قبل از تشکیل جلسه لایحه دادم و ضمن اعلام تعذر بابت عدم حضور در جلسه، اعلام کردم تمایلی به سازش ندارم و خواستار ارجاع پرونده به دادگستری شدم. روز جلسه عضو شورای حل اختلاف به من زنگ زد و با تهمت زدن و تهدید و توهین به من گفت اگر رضایت ندهی به متهم میگم برود هیئت بدوی محل خدمتت از تو شکایت کند.
سوال:
1_ از بابت تخلفات ایشون کجا باید شکایت کنم؟
2_ بر اساس چه مستندات قانونی ای باید نسبت به تخلفات اعضای شورا استدلال نمود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تهمت زدن تهدید و توهین جرم است و می‌توانید به دادسرای محل وقوع جرم علیه توهین کننده شکایت نمایید. البته می‌بایست دلایل کافی و مدارک مثبته جهت ادعای خود ارائه دهید.
نسبت به تخلف اعضای شورا به رئیس شورای حل اختلاف مراجعه و شکایت خود را تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به رئیس محترم شورای حل اختلاف مراجعه نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به بازرسی شورای حل اختلاف استانتا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق هیات تخلفات یا حفاظت دادگستری موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به تخلف اعضای شورا به رئیس شورای حل اختلاف مراجعه و شکایت خود را تقدیم نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توجهی به ادعاهای ایشان فعلاً ننمایید زیرا هر ادعایی داشته باشد ی‌توانید در محکمه از خود دفاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق حفاظت دادگستری با همراه داشتن مدارک اقدام نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه توهین کننده رجوع کنید
شکوائیه تخصصی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.....