مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی

سلام حدود بیست سال پیش در روستایی یک ملک بی صاحبی بوده است که یک کوچه بن بست میباشد صاحبش به خارج از کشور رفته و گفته که به این کوچه احتیاجی ندارم شورای آن روستا هر چند متر آن کوچه را به افرادی که هیچ خانه و ملکی نداشته ان و به صورتی فقیر بوده اند داده بعضی از آن ها برای خود سند گرفته اند اما بعضی ها هیچ مدرکی ندارن فقط آب و برق و گاز به نامشان است حالا بعد از بیست سال صاحب این کوچه برگشته و ادعای مالکیت دارد یکی از آن متراژ تحت اختیار خانواده همسر من است که سه برادر هستند و پدر و مادرشان فوت شده میخواستم بدونم آیا ما باید نگران باشیم که هیچ سندی نداریم؟ آیا ایشان میتوانند ملک را از ما بگیرند بعد از گذشت بیست سال؟چه کار باید بکنیم لطفٲ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت مالک بودن آن فرد,ملک مذکورباید به ایشان برگرددوسندرسمی صادر باطل وبناهای احداثی قلع وقمع میگردد .بهتراست بانامبره مصالحه نمایید.