مشاوره حقوقی رایگان - معرفی به زندان

با سلام من به 1 سال زندان محکوم شدم و الان میخوام برم زندان آیا با همین حکم و یا ابلاغیه اجرای حکم خودم میتونم مستقیم برم زندان خودمو معرفی کنم چون قبلان در اون زندان بودم و با وثیقه اومدم بیرون و الان حکمم قطعی شده و اجرای احکام ابلاغ زده که ظرف 10 روز برای اجرای حکم مراجعه کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

باید به اجرای احکام کیفری مراجعه نمایید تا به زندان معرفی شوید.