مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از تعاونی مسکن نیروی انتظامی

باسلام اینجانب سال 1390زمینی در بلوک13کوثر اردبیل خریداری کردیم از تعاونی نیروی انتظامی اردبیل الان حدود 4الی5سال داریم پیگیری می‌کنیم که به تازگی تعاونی عنوان میکند اشتباهی زمین فروخته شده وبایستی مبلغ95میلیون یا زمینی به همان قیمت به ما بدهند تا ما مدارک را تحویل دهیم قیمت زمین الان میلیاردی است وطرف خریدار ما نیز در زندان است لطفاً راهنمایی بفرمایید برای شکایت باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای بررسی ابعاد موضوع نیاز به مشاوره تلفنی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان ذیربط نسبت به شکایت اقدام صورت بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت کنی تا خسارات خود را دریافت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید