مشاوره حقوقی رایگان - جریمه ده ساله عدم تحویل خودرو لیزینگ

سلام ...
سال 91 خودرو لیزینگ ثبت نام کردم ... ال نود که قیمت آن بیست و دو میلیون بود و من حدود ده میلیون واریز کردم.
شرکت کلاهبردار بود و خودرو تحویل نشد و آن شخص در زندان است و بعد از دوازده سال تقاضای قسط بندی کرده است. میخواستم بدونم چه مبلغی الان باید پرداخت کند؟ جریمه بر چه اساسی هست؟
بر اساس قیمت روز خودرو محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام قرارداد شما با این شرکت باید رویت شده تا بتوان اظهار نظر نمود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد خسارت تعیین شده است همان خسارت

در غیر این صورت می‌بایست ایشان به نرخ روز بپردازد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بررسی شود معمولا دادگاه حکم به رد مال میدهد ولی شما میتوانید خسارت را هم مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی در دادخواست همان سال تاخیر تادیه خواسته باشید به نرخ روز محاسبه میشود