مشاوره حقوقی رایگان - پيش فروش واحد مسكونی

سلام من يك واحد مسكوني از شخصي پيش خريد كردم و سازنده بعنوان شاهد زير قولنامه رو امضا كرده الان كه جريمه ديركرد رو بايد بده ميگه بايد از فروشنده طلب كنه و اون از من آيا اين حرفش درسته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید خسارت خود را از فروشنده مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک باید جهت اظهارنظر دقیق حقوقی بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به ظواهر قضیه متاسفانه بله
برای اظهارنظر دقیق تر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا قولنامه مذبور مورد برسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که در این زمینه و موضوع قراردادی منعقد شده است فلذا لازم است جهت پاسخگویی مناسب حقوقی ، قرارداد مورد اشاره مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مفاد قرارداد فی مابین و شروط آن ملاک عمل است. به قراداد و مفاد آن رجوع کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما با هر شخصی که قانونا قرارداد نوشته‌اید ایشان مسئول خسارات شما می‌باشد اما اگر توافقی جدا از این نیز بوده باشد می‌توانید از آن شخص نیز شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی شما دادخواست به طرفیت هر دو اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
در مورد مسئله‌ی پیش‌فروش واحد مسکونی که از یک فرد پیش‌خرید کرده‌اید و سازنده نیز به عنوان شاهد زیرقولنامه روی آن امضا کرده است باید به موارد زیر توجه نمایید:

1- در صورتی که در قرارداد پیش‌فروش، شرایط دیرکرد و جریمه آن را تعیین شده باشد، فروشنده موظف است بر اساس شرایط تعیین شده در قرارداد، جریمه دیرکرد را به خریدار پرداخت کند.

2- در صورتی که در قرارداد پیش‌فروش، شرایط دیرکرد و جریمه آن تعیین نشده باشد، می‌توانید با فروشنده مذاکره کنید تا در این خصوص توافقی برای پرداخت جریمه دیرکرد بین شما منعقد شود.

3- در صورتی که در قرارداد ذکر نشده باشد، باید با توجه به قوانین و مقررات مربوط به پیش‌فروش واحدهای مسکونی مشخص شود که چگونه باید از فروشنده جریمه دیرکرد را درخواست کرد.

اگر به دلایلی نتوانستید به یک توافق با فروشنده برسید و قانوناً حق دارید که جریمه دیرکرد را از او دریافت کنید، می‌توانید به مراجع قضایی مربوطه دادخواست بدهید