مشاوره حقوقی رایگان - رهن خانه به نام همسر

سلام اولا من خانه ام از مسکن مهر هست که دو سال دیگر قسط مانده بدهم تاسند به نام خودم بیادولی به خاطر بداخلاقی خانمم وکالتی بلاعوض با مبایعه نامه فروش صوری چندسال پیش به نام خانم زدم حالا من نبودم خانمم خانه را رهن داده ورفته شهر دیگر خانه رهن واجاره کرده ونصف رهن پیش خودش هست من آمدم از اونجا هم از فرصت استفاده کرد وبه کمک بابا ومادرش اثاثیه خانه را به کل برده خانه باباش من رفتم خانه هیچی نبود وصاحب خانه شاهد هست بردند صاحب خانه هم من رو راه نمیدهد میگه مجرد شدی و رهن به نام زنت هست و نمیگذارم من آواره شدم زنم دادخواست طلاق و نفقه داده من معلول هستم چی کار کنم راهنمایی کنید تا برج 9 هم قرار داد دارد رهن هم میره جای اجاره .چکارکنم تورا خدا کمک کنید راهی ارائه بدهید.یک دختر دارم دانشجو هستش اونم هفته ها تعطیل میشه میره پیش مادرش.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بر علیه خود اقدام کرده اید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص طلاق شما می‌توانید با طلا موافقت ننمایید اما در خصوص مدارک اثبات نمایید که معامله صوری بوده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صاحب خانه ملزم است رفع ممانعت از حق کند و اجازه ورود دهد، شما هنوز در قید زوجیت هستید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید تماس بگیرید تا با بررسی موضوع به درستی راهنمایی شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات نمایید که معامله صوری بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌بایست صوری بودن نقل و انتقال را ثابت نمائید تا با باطل شدن آن، خانه به مالکیت شما برگردد.