مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام بنده سه سال پیش در زندان بعد مدتی رای باز شدم و برای ادامه ی محکومیت خودم در بیرون از زندان در یک کارخانه سنگ بری مشغول کار شدم زیر نظر زندان بعد از مدتی کار کردن از قسمت کمر به پایین پای چپم دچار درد شدید شدم و قادر به کردن نبودم و به زندان انتقال داده شدم بعد از مدتی با پیگیری های متعدد به دلیل بهتر نشدن اوضاع دردم زیر نظر پزشک متخصص و تایید پزشک قانونی متوجه شدم که دیسک کمر گرفتم و بنده به من عفو خورد و آزاد شدم میخوام بدونم میتونم با گذشت چند سال شکایت کنم در اداره کار؟ آیا بیمه بیکاری و حتی خسارت دیه کمرم را میتونم بگیرم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدارک موجود است قابل اقدام می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دیه خیر

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در صورت اثبات بله. ولی خیلی نتیجه بخش نیست

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

بله در صورتیکه اسناد و مدارک موجود میباشد اقدام بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد صرف آنچه در سوال آمده است امکان اخذ دیه نیست