مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل آسیب دیدگی در حین کار

سلام. من راننده نیسان هستم و بار آهن میبرم. 4 روز پیش در یک آهن فروشی هنگام بلند کردن آهن توسط کارگر آن جا آهن روی پای من افتاد و انگشت شست من شکسته است و بیمارستان رفتم گفت نیاز به آتل دارد که از بیرون باید فراهم کنی و هیچ مدرک پزشکی ندارم. اول قصد شکایت نداشتم ولی حالا میبینم شاید مدتی نتوانم سر کار بروم و درآمدی ندارم. لطفا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

ميرزا  گراوند

ميرزا گراوند :

استان :

سلام باشماره 09901633853تماس بگیرید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله شما میتوانید با ارائه مدارک پزشکی و معرفی به پزشکی قانونی ،از کارفرما به اتهام عدم رعایت نظامات دولتی منتهی به ایراد صدمه بدنی غیرعمدی شکایت کنید .
موفق باشید