مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام همسرم اظهارنامه رجوع از هبه ماشین و خانه کرده ولی فعلا شکایت نکرده
الان میخواهم بدونم تا کی نمیتونم مال موهبه را انتقال به دیگری دهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان انتقال وجود دارد
لکن رجوع محرز شود باید مال مورد هبه مسترد شود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر انتقال قبل از رجوع باشد دیگر امکان رجوع از هبه وجود ندارد ولی اگر بعد از رجوع باشد دیگر امکان انتقال ندارید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دعوی میبایست رسیدگی شود و حکم رجوع از هبه صادر شود تا محکوم به مسترد شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالی که هبه شده باشد هر آن به دیگری منتقل شود واهب قادر به رجوع نیست

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام علی القاعده به محض اراده همسرتان مبنی بر رجوع از هبه دیگر شما مالکیتی در مال موهوبه ندارید مگر اینکه ثابت کنید که مثلا هبه معوض بوده یا تغییرات عمده ایی در مال موهوبه ایجاد شده و یا اینکه قبل رجوع مال موهوبه را به دیگری انتقال داده اید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از اعلام اراده مبنی رجوع از هبه هرگونه نقل و انتقال محکوم به بطلان خواهد شد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

چون اظهارنامه را داده در صورت اثبات حتی اگر فروخته باشزد میبایست با شرایطی بازگردانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمیتوانید انتقال دهید اگر انتقال دهید ایشان میتواند آنرا بی اثر کند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اظهار نامه به منزله اعلام هست شاید در صورت انتقال به مشکل بخورید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از اعلام اراده همسرتان مبنی بر رجوع از هبه، نقل و انتقال عین موهوبه، محکوم به بطلان خواهد شد.