مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

سلام بنده حدود 2 ماه قبل با دختر خانمی دوست شدم و صحبت میکردیم باهم طبق روال همیشه بعد از مکالمه پیامکی خدافظی کردیم و صبح ی شماره ای تماس گرفت و گفت شما ب نامزد من پیام دادید و ازتون شکایت میکنم( بنده اصلا نمیدونم ایشون واقعا نامزد هستن یا نه و هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتم). آیا ایشون میتونن شکایت کنن از بنده؟ در حالی ک هیچ مزاحمتی نبوده و دختر خانم با میل شخصی با بنده تو رابطه بوده و بنده هیچ اطلاعی از متاهل بودن شخص نداشتم.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر طبق آنچه اظهار کرده اید خیر مشکلی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میتواند به جرم رابطه نامشروع از شما شکایت کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت هست.اما عدم اطلاع خود را می توانید ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و مطابق اظهارات شما در صورت شکایت نیز جرمی صورت نگرفته است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید ذینفع قانونی باشد و دلایل قانونی ارائه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر متاهل داشته باشد شوهر می تواند شکایت کند که در این صورت باید از همسر خود نیز شکایت کند.
با توجه به اینکه صرفا شما باهم ارتباط تلفنی داشتید مشکلی پیش نمیاد و رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی با جنس مکمل ارتباط برقرار می کنید قبلش باید مطمین شوید که طرف متاهل نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر کسی نمی‌تواند صرفا متپوافقت دو طرف که صحبتی بوده یا پیامکی بوده از شما شکایت کند