مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

باسلام.پرونده مهریه با این موضوع توی سامانه برام قرار گرفته. (مطالبه مهریه و هزینه دادرسی و اصل خواسته) شروع به داخواست اعسار کنم یا زود هست؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه زوج هستید اگر مال و اموالی جهت توقیف ندارید پس از قطعیت حکم مهریه و صدور اجراییه دادخواست اعسار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
فعلا صبر کنید بعد از قطعیت حکم می توانید دادخواست اعسار بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از صدور حکم محکومیت دادخواست اعسار مطرح نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیشنهاد میگردد پس از محکومیت قطعی اقدام به طرح دادخواست اعسار نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعد قطعی شدن وصدور اجراییه اعسار دهید