مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در دو سال حبس تعزیری

باسلام
حکم قطعی صادرشده جرم کلاهبرداری با 2سال حبس تعزیری و رد اصل مال(2/٠٠٠/٠٠٠ تومان) و جریمه (2/٠٠٠/٠٠٠ تومان) از جرایم قابل گذشت هست، آیا رضایت شاکی، میتواند منجر به حذف 2سال حبس شود؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، کلاهبرداری به شرطی که محکوم فاقد سابقه کیفری باشد و ارزش مال زیر 100 ملیون باشد قابل گذشت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله چنانچه ارزش مال زیر صد میلیون تومان باشد منجر به حذف دوسال خواهد گردید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع جرم و تصمیم قاضی دارد ولی مطابق قانون کاهش مجازاتحیس تعزیری، گذشت شاکی موثر در موضوع است