مشاوره حقوقی رایگان - ديوار١٠ سانتيمتری نمای همسايه

سلام پس از گرفتن مجوز تخريب و ساخت منزل ويلايی ان را تخريب كرده اما ديوار يا نمای ١٠ سانتيمتری همسايه ضلع شمالی چسبيده به ديوار ٢٥سانتيمتري منزل ما ميباشد. درصورت تخريب ديوارمان ديوار نمای همسايه ايستايی لازم نخواهد داشت. همسايه ميگويد نبايد ديوار نمای او تخريب شود. عليرغم نظر شهرداری و نظام مهندسی و مهندس پروژه مبنی بر عدم ايستايی ديوار ١٠سانتي همسايه اصرار به حفظ ديوارش دارد. بنده با تقبل كل هزينه تخريب و ساخت نتوانستم ايشان را متقاعد كنم. ايا همسايه ميتواند نمای خود را روی ديوار بنده بچسباند؟ ايا درصورت تخريب ان نما عقوبت قانونی متوجه بنده خواهد شد. ايا در نهايت هزينه تعطيلی پروژه را ميتوانم از طريق چه مرجعی از او مطالبه كنم؟
باتشكر

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام شمادمی توانید جهت حل موضوع از طریق دادخواست حقوقی اقدام نمایید