مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شکستگی در اثر تصادف

تصادف
استخوان اسکافویید مچ دست راستم در تصادف شکست و فکر میکردم که کوفته شده و بیست روز بعد رفتم دکتر و متوجه شکستگی شدم چگونه باید ثابت کنم که شکستگی دستم در تصادف بوده. با وجود به اقرار راننده مقصر، تایید افسر کارشناس راهنمایی رانندگی، مراجعه به پزشک و نسخه پزشک خانواده در یک روز بعد از تصادف و شاهدین که در زمان وقوع حادثه حضور داشتند دادگاه رای قطعی به اینکه پزشکی قانونی شکستگی را مربوط به تصادف ندانسته رد کرده. چرا پزشکی قانونی زمان شکستگی را تشخیص نداده با این وجود که الان دستم نیاز به عمل جراحی داره. کمکم کنید لطفاً لطفاً لطفاً .

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درخواست تغییر پزشک و یا هیات کارشناسی پزشکی بدهید این موضوع متداول است و نگران نباشید