مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام
بنده 6 فقره پشت چک صیادی رفیقم امضا کردم چند ماه پیش و چک هاش پاس شدن و الان رفیقم ورشکسته شد متواری و الان چند تا چک دست مردم هست که شبیه امضا من پشت چک یک گوشه خیلی ریز هست که بدون نام و چیزی نوشته نشده که من مطمئنم امضا نکردم
سوال این هست که اولا امضاپشت چک صیادی اصلا اعتباری دارد؟
وسوال دوم اینکه من چطوری ثابت کنم که امضا من نیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر امضاء شما نباشد میتوانید ادعای جعل مطرح نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با درخواست کارشناسی میتوانید ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشخصات امضاء کنند در پست چک قید نشده باشد دارنده متوجه نمی شود که چه کسی ضمانت کرده و اگر به هر دلیلی متوجه شدند می توانید انکار کنید تا به کارشناسی ارجاع بشه.
اگر به کارشناسی ارجاع بشه مشخص خواهد شد که شما امضاء کرده اید یا نه
حتی اگر شبیه امضاء شما باشد از طریق کارشناس خط معمولاً قابل تشخیص است و جای نگرانی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست کارشناسی و اثبات جعل ارایه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ضمانت کرده باشید اعتبار دارد اگر امضای شما نمی‌باشد درخواست کارشناسی بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در خواست کارشناسی موضوع را کنید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام اگر شکایتی صورت گرفت با انکار امضا ،برای کارشناسی فرستاده میشه واونجا مشخص میشه که امضا شما نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با مراجعه به کارشناس متخصص مشخص خواهد شد که چک ها را خودتان امضا کردید یا خیر.
می توانید به جرم جعل شکایت کنید.
چک صیادی از طریق ثبت در سامانه قابل انتقال است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر امضا متعلق به شما نیست میتوانید شکایت کرده و درخواست کارشناسی نمایید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام هرگونه امضا در ذیل هر ورقه ی عادی تعهد اوراست وامضای پشت چک اعم از صیادی وچک های قدیم بمنزله ضمانت است مگر اینکه ثابت نمائید دارنده چک بودید وصرفاً بجهت انتقال پشت چک را امضا نمودید وضلمن پرداخت وجه ان نیستید در غیر اینصورت (شما هرگز مالک ودارنده چک نبودید)ضامن تلقی می شوید ودارنده می تواند ضمن اقدام علیه صادر کنند وصاحب حساب تضامناً مطالبه خودرا از شما نیز بنماید ودر پاسخ به بخش دوم سوال واینکه شک دارید که امضای شما باشد نیازی نیست شما ثابت کنید امضا مربوط به شما نیست چون اصل بر عدم است و بار اثبات انتساب امضا به شما بر عهده کسی است که مدعی موضوع است . موفق باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که علیه شما شکایت و احضار شدید می‌توانید امضای فوق را انکار نمایید و درخواست خط نگاری کنید