مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جایگاه سازمانی

با سلام و عرض ادب
بنده دارای قرارداد دایم در یک نیروگاه تولید برق هستم که هفده سال سابقه کار دارم. در حکم کارگزینی بنده سمت بنده کارشناس بهره برداری ذکر شده و در بهره برداری مشغول به خدمتم. آیا مدیرعامل می تواند بدون رضایت بنده و بدون تغییر حکم محل خدمت بنده را به قسمت دیگر تغییر دهد (مثلا قسمت تعمیرات) با سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حتی اگر بدون رضایت باشد که عموما هست حقوق و مزایای شما تغییری نمی کند و اگر در حقوق شما تغییری ایجاد شد با توجه به پست سازمانی می توانید اقامه دعوی کارگری نمایید