مشاوره حقوقی رایگان - سگ گردانی در خودرو

با سلام و خسته نباشید، بنده امشب حدود ساعت 12 شب در راه منزل با گشت کلانتری مواجه شدم و ایشان (مامور کلانتری) که لباس شخصی بود، من را از ماشین پیاده کرد و وسایلم را به دستم داد و با لحن بدی از من خواست توله سگی که در ماشین بود توله سگه 2 ماهه پا کوتاه که تازه از شیر گرفته شده بود بردارم و ماشینم را به داخل کلانتری برد به دلیل سگ گردانی و من را در خیابان با یک عالمه وسیله و ی توله سگ رها کرد. آیا میتوانم اقدامی در مقابل رفتار مامور انجام دهم، به نتیجه میرسم؟ ممنون.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

197تماس و شکایت نمایید نیز از طریق دادسرای انتظامی نیروهای مسلح

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بازرسی موضوع را پیگیری کنید