مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات ساختمان

سلام و عرض ادب
بنده یک واحد در ساختمانی 14 واحده دارم که واحد من و تعداد دیگری از واحدها پارکینگ نداریم و فقط انباری دارم
حالا مدیر ساختمان برای ایجاد امنیت، راه دسترسی راه پله ساختمان به پارکینگ حفاظ آهنی نصب کرده خواستم بپرسم آیا هزینه این کار شامل بنده هم میشود یا فقط واحدهای دارای پارکینگ بایستی بپردازند؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کلیه هزینه‌ها و مخارج مشاعات ساختمان به عهده تمام مالکین است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
هزینه های بخش‌های مشاع بر عهده همه مالکین است .
موفق باشید.

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام اگر انباری و پارکینگ ها در کنار هم هستند و این حفاظ شامل هردو می‌شود شما باید هزینه پرداخت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هزینه مشاعات بر عهده تمام ساکنین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر با موافقت اکثریت مالکان باشد
تمام مالکان باید هزینه را پرداخت نمایند

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

هزینه مشاعات با همه مالکین هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای امنیت ساختمان باشد همه باید پرداخت کنند.
اگر برای امنیت پارکینگ و ماشین ها باشد باید ساکنین دارای پارکینگ پرداخت کند