مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه نصب درب ریموت دار

ما دریک ساختمان 20 واحده زندگی میکنیم که 10 نفر دارای پارکینگ هستند و 10نفر دیگر پارکینگ ندارند، حال میخواهیم درب ریموت دار نصب کنیم . سوال بنده اینه طبق قانون آیا کسانی(10 نفر) که فقط شامل پارکینگ هستند میبایست هزینه نصب درب ریموت دار را پرداخت کنند یا اینکه این هزینه مربوط به هر20 واحد میشه؟ چون مالکینی که پارکینگ ندارند از پرداخت هزینه سرباز میزنند!

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، فقط هزینه ی مشاعات به عهده تمامی مالکین است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

هزینه های قسمت مشاعات برعهده تمامی ساکنین است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرآنچه مربوط به مشاعات ساختمان است پرداخت هزینه ها بر عهده تمامی مالکان است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
صر ف نظر از اینکه مشاع است یا خیر ده نفر که پارکینگ ندارند الزامی به موافقت با نصب درب ریموت ندارند .
موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد اساسنامه مالکین و هیئت مدیره ملاک عمل است .
در هر صورت توافق بین مالکین ملاک عمل است.
از سوی دیگر هزینه مشاعات می‌بایست از سوی تمام مالکین بسویه پرداخت شود

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

طبق قانون تملک آپارتمان‌ها، نصب درب ریموت‌دار برای پارکینگ مشاعات ساختمان از جمله تصمیمات اکثریت محسوب می‌شود و نیاز به موافقت دو سوم از مالکین به همراه اکثریت متراژ دارد.

در مورد شما که 10 نفر از 20 واحد صاحب پارکینگ هستند و 10 واحد دیگر پارکینگ ندارند، دو حالت وجود دارد:

حالت اول:

اگر 10 نفر صاحب پارکینگ که اکثریت متراژ را هم تشکیل می‌دهند، همگی خواهان نصب درب ریموت‌دار باشند، می‌توانند بدون نیاز به رضایت 10 واحد دیگر، اقدام به نصب آن کنند. در این حالت، هزینه نصب درب ریموت‌دار فقط بر عهده 10 واحد صاحب پارکینگ خواهد بود.

حالت دوم:

اگر 10 نفر صاحب پارکینگ خواهان نصب درب ریموت‌دار باشند، اما اکثریت متراژ را تشکیل ندهند، یا 10 واحد دیگر که پارکینگ ندارند مخالف نصب درب ریموت‌دار باشند، در این صورت برای حل مشکل باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام شود.

شورای حل اختلاف با بررسی مدارک و شنیدن صحبت‌های طرفین، رای نهایی را صادر می‌کند. در رای نهایی، شورا می‌تواند حداقل سهم هر واحد در پرداخت هزینه نصب درب ریموت‌دار را تعیین کند، حتی اگر برخی واحدها از آن استفاده نکنند.

نکات مهم:

قبل از هر اقدامی، باید توافق اکثریت (از نظر تعداد و متراژ) مالکین را کسب کنید.
در صورت عدم توافق، به شورای حل اختلاف مراجعه کنید.
هزینه نصب درب ریموت‌دار باید به صورت عادلانه بین تمام واحدها تقسیم شود، حتی اگر برخی واحدها از آن استفاده نکنند.

بدیهی است که پاسخ ارائه شده شما را از به همراه داشتن وکیل در دادرسی بی نیاز نمی نماید