مشاوره حقوقی رایگان - کمپ اجباری ترک اعتیاد

با سلام من پدرو مادر خودم فوت کرده و چند تا دوستام که دو تاشون پاک هستند و دوتا شون مصرف دارن دو سال با قیمت پایین کرایه یک میلیون اقامت کردن سه ماه تا قرارداد آخری مانده ...امشب من را وعده دادند اگر بخواهی ما را بیرون کنی ما صبح زنگ میزنیم کمپ اجباری ببرد تا بیای 6 ماه طول میکشد من اصلا معتاد نیستم ماندم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین کنند تحت عنوان آدم ربایی می‌توان طرح شکایت کرد
اکنون نیز می‌توانید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تحت عنوان تهدید قابلیت تعقیب را دارند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل پیگیری و شکایت است
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق مالی شما ربطی به کمپ ندارد