مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

باسلام
درمورد قانون استفاده از مشاعات توضیح بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاماستفاده از مشاعات مانند حیات مانعی ندارد اما نباید استفاده به نوعی باشد که تصرف به وجود بیاید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه استفاده از مشاعات باید با اجازه سایر مالکین باشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام سوال کلی است _در مشاعات چون مشترک است هر شخصی باید اجازه از دیگری داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سوال شما کلی است
موارد زیادی وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مشاعات ساختمان در صورت جلسه تفکیکی اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک مشخص و بیان شده است.
از مشاعات ساختمان همه می‌توانند استفاده کنند مشاعات ساختمان ر مالکیت تمام شرکا می‌باشد.
لذا در این خصوص موارد بیشماری می‌توان یان نمود پیشنهاد می‌شود سوال خود را به صورت تفکیک مطرح فرمایید تا پاسخ لازم داده شود.