مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت مزایای قانونی که به بنده نداده است

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیزم. بنده سوالی مبنی بر اینکه کارفرمای ما هیچگونه مزایای نداده است جز یک حقوق خشک و خالی آن هم کفِ حقوق. استاد گرامی بنده در کارگاهی به مدت 17 ماه کار کرده ام که هیچگونه مزایای به من نمیداد و انقدر این ماه و آن ماه کرد که 17 ماه بنده آنجا کار کردم بدون مزایایی که دولت و قانون کار جمهوری اسلامی ایران دستورش را صادر کرده است. و شب عید هم از ما امضا گرفت که تمام حقوق قانونی خود را گرفته ایم و هیچگونه ادعایی بابت حقوق نداریم و آخر خط پاراف کرده که اگه کسی شکایت کنه شکایتش باطل میشه چون امضا کرده که گرفته همه چیش رو. برای تسویه حساب که رفتم گفت حتما سال بعد بیا واسه کار نری جایی دیگه کار کنی منم گفتم باشه. بعد از عید من و یکی از همکارانم که در همان محل مشغول کار بودیم برای کار که رفتیم گفت بروید خبرتان میکنم. برج 1 را پایه مال کرد که حقوقش را ندهد بخاطر کرونا و برج دو هم که رفتیم برای کار گفت نیرو نمیخواهم درصورتی که 3 نیروی جدید جای ما آورده است. من و همکارم همان روز اقدام به شکایت کردیم بابت ندادن حق و حقوق خود. وقتی فهمید که ما شکایت کرده ایم پیغام داده است که من جلوی آن مبلغی که در برگه تسویه ات امضا کردی را خالی گذاشتم که هروقت هرچقدر دلم خواست بنویسم که فردا نتونی شکایت کنی. بنده این جمله را که میگویید صدایش را ضبط کرده دارم. الان هم تهدید کرده است که اگر شکایت کنی من هم شکایت میکنم ازت و تو را روانه زندان میکنم. وقتی به او گفتم حقم را بده گفت برو دنبال شکایتت من پولدارم و همه رو یه جا میخرم و نمیتوانی کاری کنی بعد شکایتت حساب تو را هم میرسم. حال استاد عزیز از شما سوالی دارم که آیا میتوانم حق و حقوق خود را بگیرم از این ظالم؟؟ آیا میتوانم از پرینت هایی که هر ماه فقط حقوقم را واریز میکرد به عنوان مدرک استفاده کنم؟؟ آیا میتوانم از آن صدا بعنوان مدرک یا اماره استفاده کنم؟؟ به ما وعده کار داد و ما را دوماه سرچرخاند که کار میدهد به مابعد از عید اما نه کار داد نه حقوق و مزایایمان را. آیا میتوانم این چند وقت که بخاطر حرف ایشان بیکار بوده ایم را از ایشان طلب کنیم حقوقمان را، من و همکارم؟؟ الان هم که سفته به مبلغ 20میلیون تومان خواسته بعنوان ضمانت که کسی فردا روزی نرود شکایت کند از دستش. بنده از اوایل مهر ماه سال 1397 تا اسفند ماه سال 1398 در آنجا مشغول به کار بودم.این چند ماه برای من چگونه حساب میشود؟؟ اگر بتوانم به یاری پروردگار و راهنمایی شما استاد عزیز حقم را بگیرم میزان تقریبی حق بنده چقدر میشود؟؟ استاد عزیز و گرانقدر لطفا این بنده را کمک و راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست الزام به اعاده وبرگشت به کار وتمامی حق وحقوق قبلی را که نگرفتید راتقدیم هییت تشخیص اداره تعاون کنید قانون کارسخت مدافع کارگره.کارفرما باید فیش واریزی را ارایه کند نه دست خط شما.کارفرما محکوم میشه وضمن اینکه بایدشما رابه سر کاربرگردونه.تمامی حقوق چندماه گذشته را هم باید برگردونه.وحقوق پرداخت نشده ازسالهای قبل را هم باید بدهد.