مشاوره حقوقی رایگان - اذن ازدواج از دادگاه

منو پسری قرار با هم فرار کنیم میخواستم بدونم پدرم میتونه منو برگردونه؟
و این که در دادگاه دختر را به پزشکی قانونی برا معاینه پرده بکارت میفرستن یا خیر یا در چه شرایطی این کارا انجام میدهند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عمل شما عاقلانه نیست.مخالفت پدر برای مصلحت شماست.اولا,اگرانتخاب شما درست می باشد سعی کنید پدر رامتقاعد به این ازدواج کنید,ثانیا,اگرمخالفت پدربرخلاف مصلحت شماست,دادخواست تجویزازدواج رابه دادگاه تقدیم,ودادگاه بررسی می نماد اگرحق باشماباشد به شمااجازه ازدواج می دهد.ثالثا"درصورت باکره بودن وفرار وازدواج با پسردلخواه تان,پدرمی تواندازطریق داذگاه این ازدواج را باطل کندودرصورت نیازبه پزشکی قانونی معرفی می گردید.