مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

پیام :
با سلام و خدا قوت دختر بنده در تاریخ1401/2/10خودرو خود را به شخصی فروخت 52میلیون که 46 تومان را نقدا و6میلیون مابقی رایک هفته پس از قولنامه در محضر قرار شد که بگیرد اما تاکنون آن طرف نه پول را داده نه جواب میدهد که طی چند فقره شکایت از وی به هر حال در حل اختلاف شهرستان ....به دادگاه فرستاده شد اما متاسفانه دخترم در تاریخ1402/5/20در بیمارستان در حین عمل فوت کرد حالا ابلاغیه برای من آمده از شخصی که خود رو فوق را به صورت قولنامه خریده که تاریخ قولنامه دقیقا دو روز بعد از قولنامه ما هست به مبلغ 55500000تومان در ضمن حدود 1500000تومن برای شکایت ورفت و آمد به شهرستان ....هزینه کرده دخترم که این حق 3بچه صغیرش می‌باشد خواهشا راهنمایی بفرمایید اولآ ایشان میتواند از ما شکایت کند در صورتی که از شخص دیگری خریده اگر میتواند من باید چه اقدامی بکنم که حق این بچه ها ضایع نشود در ضمن پدرشان هم حدود 8سال قبل از دنیا رفته است و حالا من نوکریشان را میکنم قیم قانونی آنها هستم. خداوند به شما سلامتی و آرامش خیال عطا فرماید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما به لحاظ اهمیت مستلزم بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.