مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیرببخشیدمن شکایت طلاق انجام دادم یک سال هست ولی شوهرم اصلا دردادگاه حضورپیدانکردن وقاضی حکم طلاق روصادرکردن گفتن بایددردیوان عالی تاییدبشود میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تارای دیوان عالی بیادوآیا ممکنه دیوان عالی حکم طلاق من رو ردکنند باتوجه به این که صیغه بدون ثبت بودیم خودم باحکم دادگاه و بدون حضور شوهرم عقد دائمی کردیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد
نتیجه قابل پیش بینی نیست
جهت تخمین نتیجه آرا صادره باید به نظر‌برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهرتان اعتراض کند می‌ره دادگاه تجدیدنظر و بعد از آن اگر اعتراض بشه می‌ره دیوان عالی کشور و اگر کسی اعتراض نکنه بعد از 40 روز از تاریخ ابلاغ رای قطعی خود شد و شما می توانید بعد از آن جهت ثبت طلاق در دفترخانه اقدام کنید.