مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دادگاه بدوی

سلام خسته نباشید خانم بنده برای طلاق اقدام کرده بود وخانوادهاش که مخالف طلاق هستندمیگفتندتوولش کن خودش سرش بسنگ میخوره حالا من نمیرفتم دادگاه ناابنکه نامه طلاق دادگاه بدوی امد اولا که امدکر5 روز من میتوانم اعتراض بزنم وبعد اینکه حداقل نیمی ازحرفهای خانم متاسفانه دروغ هست که من میتوانم اثبات کنم مثلا گفته 3 سال نفقه ندادم درصورتی که پیرینت بانک نشان میدهد گرفته بیش ازحقش توخریدخانه سرمن کلاه گذاشته قسط خانه همینطور ایا میتوانم کاری بکنم وآقای قاضی راببینم یاپرونده رادوباره به جریان بیاندازم ممنون اگرامکان دارد زودپاسخ دهید بخاطردروغهابش انقدرشاکی هستم که میترسم کاری دست خودم بدهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید و در دادگاه دفاعیات خود را طی لایحه مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلاق ارتباطی به نفقه ندارد شما می‌توانید در دادگاه نفقه دفاعیات خود را مطرح کنید و فیش پرداختی‌ها را برای دفاع از خود ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در فرصت قانونی اعتراض کنید و با مستندات از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه کردید در جلسه دادرسی دادگاه شرکت نکردید
اگر مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اعتراض بزنید و موارد را ذکر کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض نمایید و واریزی های نفقه را در محکمه ارایه نمایید و از دلیلی که همسرتان باستناد آن تقاضای طلاق داده است دفاع کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر که مهلت اعتراض دارید به رای صادره اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف ادعا کقایت ندارد ایشان باید ادعای خود را ثابت کند مثلا حکم قطعی ترک انفاق یا عدم‌پرداخت نفقه به مدت حداقل 6 ماه داشته باشد و...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر براساس قاعده فراغت دادرس فقط میتونی تجدید نظرخواهی یا فرجام خواهی کنید