مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک ارثی

سلام ، پدرم چندسال است که مرحوم شدند ، خانه و ملک ایشان باقی مانده ، تا زمانی که بودند ، ملک را اجاره می‌دادیم و مشکلی نبود ، حالا برای اجاره ، بنگاه می‌گویند ملک به نام مرحوم پدرتان است و قبول نمی‌کنند اجاره دهند ، برخی می‌گویند باید همه به یک نفر از وراث ، وکالت بدهید و انحصار وراثت کنید ، تا بتوانید ملک را اجاره بدهید ، حالا سوال من اینست که اگر یکی یا دو نفر از اعضای خانواده (وراث) به دلیل بی اعتمادی نخواهند وکالت بدهند به یک نفر به عنوان نماینده ، مثلا مادر ،، برای این منظور چکار بهتر است انجام شود ، که هم مشکلی در آینده پیش نیاید ، و هم این که ملک به اجاره داده شود ، ضمنا درآمد اجاره به مادر داده می‌شود و درآمدش همان اجاره است ، ضمنا انحصار وراثت هم انجام نشده ، این شک وجود دارد که با وکالت دادن به خاطر اجاره ، بلایی سر ملک بیاورند و با هم تبانی کنند ، ، لطفا بفرمایید چکار کنیم که بهتر است ، چکار کنیم که هم ملک اجاره داده شود ، هم آن یک یا دو نفر که نمی‌خواهند وکالت بدهند و نمی‌خواهند کلاه سرشان برود چکار کنیم ،، یک سؤال دیگر این که آیا وکالت دادن مربوط به این موضوع خاص اجاره نوشته میشود یا این که وکالتی که در این خصوص داده شود مربوط به هرکاری که بخواهند هم می‌شود ،، و همچنین تکلیف یک یا دو نفر که نمی‌خواهند وکالت بدهند چه می‌شود، ، به عنوان مثال آن ها که وکالت می‌دهند آیا می‌توانند باهم کاری بکنند مثلا ملک را بفروشند یا اینکه بگویند اکثریت با ما هست هرکار بخواهیم میکنیم ، ، ، خیلی ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به متن وکالتنامه دارد. بهتر است توسط وکیل دادگستری تنظیم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

لزوما متن تخصصی توسط وکیل مبرز دادگستری تنظیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا درخواست انحصار وراثت انجام شود
و بعد تمام ورثه باید به یک نفر وکالت بدهند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
وکالت فقط در خصوص اجاره بدهند . یا خودشان امضا کنند .
موفق باشید .