مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خودرو

سلام
من اهواز زندگی میکنم به خاطر شغلم با 3تا ازهمکارام یک خونه کرایه میکنیم توی بهبهان تقریبا هر 10 روز یک بار . دیروز که رفتیم یکی از همسایگان اون مجتمع روی ماشین بنده اسید ریختند ،صاحبخونه میگه من با همسایگان مشکل دارم به من میگویند نباید خونه رو کرایه بدهید چند روز پیش ماشین من رو هم خط خطی کردن و تهدیدم کردن . الان من از صاحبخانه میتونم شکایت کنم که شما وقتی می‌دونستی همچین مشکلی داری با همسایه ها چرا خونه رو به ما کرایه دادین ،آیا میتونم خسارت بگیرم یا خیر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تنها از شخصی که موجب خسارت به خودرو شده است می‌توانید شکایت نمائید.
در همین راستا، شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تخریب عمدی اموال منقول را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت علیه مجرم متصور است و ربطی به موجر ندارد