مشاوره حقوقی رایگان - خسارت شکستن شیشه خودرو

مدتی قبل ماشینم خراب بود و من آن را در محلی نزدیک محل خود جلوی دیوار بیمارستان گذاشتم و درست شب قبل روزی که میخواستم ماشینم را تعمیر کنم فهمیدم شیشه عقب و جلو وسمت شاگرد و آینه ها و چراغ های آن را شکستند و پس از کمی تحقیق به صورت قطعی مطمئن شدم که کار چه کسی بوده و منزل و اسم و شماره آن را پیدا کردم و حالا میخواستم بدانم چگونه میتوانم از آن خسارتم را بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از ان شخص تحت عنوان تخریب شکایت کنید و مطالبه خسارت نمایید

فائزه کشاورزیان

سرکار خانم فائزه کشاورزیان :

اگر مدارک کافی دارید می توانید خسارت خود را از طریق کیفری یا حقوقی مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید وقوع خسارت از جانب ایشان اثبات گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بهتر است تامین دلیل کنید و بر مبنای آن شکای تخریب و مطالبه خسارت مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شکایت کنید تمام این موارد بررسی میشود

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،شکایت تخریب را میتوانید مطرح نمایید ولیکن جهت اثبات جرم،نیاز به دلیل ومدرک نظیر شهادت شهودوغیره دارین،موفق باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بابت خسارت حکم نمی‌گیرد بابت شکایت کیفری تخریب میتونید اقدام کنید باید دلایل شما محکم باشد برای محکومیت وی در غیر این صورت نتیجه بخش نخواهد بود و ایشان هم می‌تواند علیه شما شکایت کند