مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از زوجه به دلیل خیانت

سلام خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
به صورت خلاصه ی‌خوام از خدمتتون بپرسم
برای دومین بار متوجه رابطه خانومم با مرد غریبه در فضای اینستاگرام شدم فاصله این مورد حدوداً 10 سال میباشد در رابطه اخیر وی که پس از حدود دو ماه متوجه آن شدم رابطه در حد چت اینستاگرام و اس تلفنی و اس‌ام‌اس بوده است پس از متوجه شدن من وی بسیار ابراز پشیمانی و ندامت کرده که ضمن پیدا کردن شخص ثالث توسط من میخواهم این بار به صورت عقلانی و از طریق قضایی پیگیر شکایت از شخص ثالث و اقدام به طلاق از همسرم بنمایم مدارک و ادله جمع آوری شده از طرف من ریپورت و گزارش کامل اینستاگرام در بازه زمانی مورد نظر دریافت پرینت ریز مکالمات ‌اس ام‌اس و مکالمه از امور مشترک و نیز اعترافات ضبط شده شخص ثالث و همچنین دریافت برگ ندامت نامه تعهد همسرم مبنی بر عدم تکرار این موضوع می‌باشد با این وجود دیگر قادر به پاک کردن ذهنیتم ادامه زندگی با همسرم نمی‌باشم لذا خواهشمندم عنایت فرمایید و راهنمایی برادرانه ای به بنده بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است به صورت توافقی اقدام به طلاق کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید برای این کار عسر و حرج تان را اثبات کنید و این دلایل و مستندات تا حدودی کمک کننده است اما صد در صد شما را موفق به اخذ حکم نمیکند در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم برسی و عرض گردد توضیحات مفصل است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
طلاق در اختیار مرد است و نیاز به دلیل اثباتی ندارد ولی در خصوص ثالث با ادله قانونی قابل پیگیری است.
موفق باشید.