مشاوره حقوقی رایگان - افترا

با سلام
در پرونده ای که خانمم بر علیه من داشت اینجانب به دلایلی مجبور به گرفتن وکیل شدم و خودم در اولین جلسه دادرسی حضور نداشتم در جلسه دوم که به شورا رفتم متوجه شدم که در اولین جلسه خانمم چند بار عنوان کرده که شوهرم روابط خارج از عرف خانواده و اقدام به خیانت می نموده و صورتجلسه توسط سه نفر از اعضا شورا و وکیل بنده و خانمم امضا شده حال سوال دارم ایا میتوانم از وی شکایت کیفری مبنی بر افترا بزنم؟ ایا برای این شکایت نیاز به ارائه شاهد واسناد و مدارک دیگری نیست؟

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

اگرخانم ادعای خودراثابت کرده باشدشمانمی توانید به عنوان مفتری شکایت کنید