مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت اضافه متراژ پس از پایان کار

باسلام و تشکر
همسرم درسال 71آپارتمانی راپیش خرید کردپس ازپایان ساخت وسازوتحویل آپارتمان به دلیل تخلفات سازنده وبدهی های مربوطه نتوانست سندبگیرد درسال83ازطریق شکایت قانونی توانست رأی ملزم شدن سازنده به تنظیم سندراگرفت ولی چون پایان کاروصورت مجلس تفکیکی آماده نبودموفق نشدوهمان سال مالک فوت کردو ورثه طرف حساب شدندبعدازرفع مشکلات حالا که قرار شده سندبگیریم طبق صورت مجلس تفکیکی متراژ 2متربیشتراز قرارداد است اولا مبلغ پرداختی این 2متربه نرخ روزبایدباشد یاطبق قرارداد
ثانیا ورثه مدعی هستند ملک بدون آب و برق فروخته شده و باید حق انشعاب پرداخت کنیم مگرمیشودملک بدون آب و برق فروخته شود؟ممنون از لطفتون برای پاسخگویی

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه قرارداد منعقده است .
موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون پیش فروش ساختمان‌ها تا 5 متر مانعی در خصوص موضوع وجود نداشته و مطابق همان قانون عمل می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملک باید حق انشعاب داشته باشد.
فقط قیمت دو متر باید پرداخت بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قیمت 2 متر بایستی بروز شده به وراث پرداخت گردد.
از سوی دیگر حق انشعاب جزء لاینفک ملک محسوب می‌شود.