مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک

تکلیف خانه ای که سال ها بدون هیچ مدرک رسمی و بدون اجاره نامه هیچ اجاره ای هم از بابت خانه به صاحب خانه داده نمیشد دست برادرش است والان برادر صاحب خانه چهار سال است که فوت شده و تنها وارث او هم مادرش میباشد آیا برادری که بیست سال ساکن آن خانه است میتواند ادعای مالکیت کند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف سکونت مالکیت محقق نمی‌شود
دادخواست متناسب مطرح گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای مالکیت نیاز به سند رسمی یا ادله حقوقی در صحت ادعا دارد و الا تصرف عدوانی است و متصرف ضامن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف سکونت در یک مکان ادعای مالکیت محسوب نمی‌شود باید دلایل کافی احراز گردد در غیر این صورت تحت عنوان تصرف عدوانی و تعیین اجرت المثل ایام تصرف قابل پیگیری است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

هرچند تصرف دلیل مالکیت است اما چنانچه مدارک مالکیت وجود داشته باشد اصل بر مالکیت شخصی که اسناد ارایه میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بستگی به دلایل و مستندات متصرف خواهد داشت
شما می توانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و اگر مالکیت شما اثبات گردد اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توضیحات خیر مگر دلایل و مدارکی مالکیت خود ارائه داد