مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت

آیا میشه من فرم ج استفاده کردم وام مسکن روستایی درسال 81 گرفتم وخودم اقساط پرداخت کردم به علت امانت جهت استفاده تحویل برادرم دادم وان فقط رفته آب وبرق به نام خودش گرفته من بدهی مسکن تصفیه اش کردم رفتم دنبال سند رسمی شورا محل برگ استشهادیه من مهرنکرد حالا من چکارکنم برادرم رفته برق و اب به نام خودش گرفته اما ازمن مدرکی ندارد فقط من خانه داشتم این خانه برای بچه هام ساخته بودم بچه بیست سال دارد برادرم نمیده که من مالک هستم بیست سال تصرف من بوده راهنمایی کنید هیچ مدارکی ازمن ندارد وبدهی بانک خودم تمامش دادم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

یک وکیل :

با سلام و درود در صورتی که مدرکی داشته باشید مبنی بر اینکه پول را تحویل ایشان داده یا اینکه اگر شاهدی دارید میتوانید از طریق دادگاه مطالبه مبلغی را که به ایشان داده اید و علاوه خسارت دادرسی از برادرتان مطالعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بدون اجازه شما تصرف کرده شکایت تصرف عدوانی اما اگر اجازه دادی دادخواست خلع ید بده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد