مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال متوفی

سلام وقت بخیر
حدود یک ماه پیش یه ماشینی در سایت درج آگهی پیدا کردیم و حضوری هم رفتیم ماشین رو دیدم فهمیدیم صاحب ماشین حدود هفت ماه پیش فوت کرده و خانواده آن مرحوم با داشتن انحصار وراثت اقدام به فروش ماشین کردند. به دفتر خانه مراجعه کردیم که پول ماشین را پرداخت کنیم و آنها نیز وکالت نامه به من بدهند تا به شهر خودم بیایم برم برای تعویض پلاک.آنجا فهمیدیم که چون دوتا فرزندان آن مرحوم به سن قانونی نرسیدند باید مادر قیومیت بچه ها را بگیرد جد پدری نیز فوت کرده است.من نیز یه مبلغی بیعانه دادم رسید دستی نوشتیم که به کس دیگری نفروشند تا مراحل قانونی تمام شود.تا اینکه الان با گذشت یک ماه از آن موضوع متوجه شدم دادگاه گفته باید کارشناس ما قیمت گذاری کند رو ماشین و خودمان ماشین را بفروشیم.الان سوالم اینه ما طبق قیمتی که توافق کردیم یه دست خطی نوشتیم و مبلغی بیعانه دادم اگر دادگاه بخواهد طبق گفته مادر ماشین را بفروشد تکلیف ما چه میشود؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به دادگاه قولنامه فی مابین را ارائه دهید تا ترتیب اثر دهد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان دارد مطابق نظر کارشناسی به فروش برسد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروش مادر در سهم خود نافذ است و در سهم صغار غیر نافذ است لذا بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون فروش اموال صغیر باید
با اجازه قیم و دادستان باشد و باید مال قیم توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری شود

و شما می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ قیم بودن مادر فروش اموال با نظارت دادستان دایره سرپرستی است و باید کارشناسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه‌ ارسال نمائید و طلب وجه با توجه به قولنامه تنظیم شده بنمائید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه(از زمان صدور حکم لغایت اجرای حکم) به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش اموال صغیر باید
با اجازه قیم و دادستان باشد و باید مال قیم توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری شود

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

شما سهم وراث صغیر را باید بر مبنای قیمت کارشناسی اداره سرپرستی پرداخت کنید