مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد کامل بیعانه خرید خودرو

سلام من برای یک خودرو 57 میلیون بیعانه زدم و قولنامه هم دارم فرداش خواستیم لغو کنیم فروشنده می گویید از آن پول فقط22 میلیون می دهم چی کار کنم کجا بروم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما مبایعه‌نامه را امضا کرده اید شما باید ابتدا قرارداد را فسخ نمایید یا اقاله نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدامات بایستی طبق مفاد و شرایط قرارداد به سرانجام برسد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق قرارداد عمل کنید در قرارداد چه نوشته؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست الباقی پول را بپردازید و سند را به نام خود منتقل کنید اگر بخواهید فسخ کنید می‌بایست مطابق قرارداد عمل نم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر نتوانید با جلب رضایت طرف مقابل قرارداد را اقاله کنید باید ببینید براساس متن مبایعه نامه حق فسخ دارید یا خیر.اگر امکان فسخ نداشته باشید باید بقیه مبلغ را پرداخت و خودرو را تصاحب کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرآنچه در قرارداد توافق شده ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
شما می‌بایست الباقی پول را بپردازید و سند را به نام خود منتقل کنید اگر بخواهید فسخ کنید می‌بایست مطابق قرارداد عمل نم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ مهیا نبوده و با تراضی امکان فسخ وجود داشته باید توافق نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. فسخ باید مستند به دلیلی باشد که درمبایعه نامه توافق شده.