مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام و عرض ادب. خیلی ممنون میشم جوابمو بدین. بنده از پدرم درخواست نفقه کردم و کارشناس هم میزان نفقه را تعیین کرده (یک میلیون و تا الان 5ماه میشه) و یک ماهی ام از نظر کارشناس گذشته. اما پدرم قصد فروش ملکش را برای فرار دارد. آیا میتونم لایحه تامین خواسته برای توقیف ملکش را بدهم با وجود اینکه موجودی حساب برای پرداخت دارد. و اینکه کلا مانع فروش ملکش بشوم که ماهانه نفقه ام را دریافت کنم. باتشکر فراوان

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر خانه ایشان تنها ملکی هست که بنامشان می باشد جزو مستثنیات دین هست حتی اگر توقیف کنید مجدد می توانند رفع توقیف بدهند اما برای اجرای حکم نفقه میتوانید حساب ایشان را معرفی نمایید