مشاوره حقوقی رایگان - ملک مستحق للغیر

سلام خسته نباشید . بنده زمینی خریداری کردم که حدود 80 درصد زمین مستحق للغیر بوده و دادگاه محترم حکم بر اساس رای وحدت رویه 811 به پرداخت قیمت روز ملک به سود من صادر کرده و حدود 3 سال پیش کارشناسی و رای صادر شده ولی هنوز متهم پرونده پرداخت نکرده و چندین بار درخواست اعسار داده و بعد گذشت این مدت قیمت روز ملک و خسارت بنده حدود 3 برابر شده میتوانم درخواست دوباره قیمت روز را بدهم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما بی‌اطلا بوده‌اید بله می‌توانید دادخواست مطالبه قیمت روز آن را دهید تا کارشناس شود و قاضی اظهار نظر کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجدد می توانید درخواست کارشناسی بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملاک رای وحدت رویه 811 در تکمیل رای وحدت رویه733 تا زمان اجرای حکم (یوم الاداست)

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بستگی به رلی صادره اولیه دارد و رویه متفاوت وجود دارد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده موضوع نیازمند دفاع مناسب و جامع و مانع و طرح دعوی مناسب حقوقی در مراجع قضایی می‌باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به وحدت ملاک رای وحدت رویه 711و833قیمت یوالاداتازمان اجرای حکم پرداخت میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ قیمت روز تا یوم‌‌الوصول محاسبه خواهد گردید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قیمت روز تا یوم‌‌الوصول محاسبه خواهد گردید.