مشاوره حقوقی رایگان - ملک دارای سابقه ثبتی

آیا سند قولنامه ای که چهار پلاک ثبتی از آن تفکیک شده و قسمتی از سند به خاطر این که در طرح شهرداری قرار گرفته و به همین خاطر نشده برای آن قسمت سند ثبتی اقدام کرد، آن سند قولنامه ای ملک دارای سابقه ثبتی حساب میشود یا خیر؟ در دادگاه های عمومی در دعوای مطرح شده علیه شهرداری آیا این که چهار سند ثبتی تفکیک شده دارد با این که در حالت دوم فقط یک سند قولنامه ای داشته باشیم که سندی ثبتی تفکیکی هم نداشته باشد تفاوتی میتوان در دفاع از پرونده یافت و یا هیچ تفاوتی در دو حالت وجود ندارد؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود اگر ملک قولنامه محضری قباله یا بنچاق داشته باشد بهتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پلاک ثبتی دارد می توانید اعلام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تفاوت دارد، بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که اسناد اشاره شده در متن سؤال بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا معلوم نکنید موضوع پرونده و دعوا چه بوده است نمی توان اظهار نظر کرد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

سوال شما کامل و مفهوم نیست. ولی در هر صورت مبایعه نامه شما اگر با مالک پلاک ثبتی باشد از ارزش بالاتری برخوردار هست