مشاوره حقوقی رایگان - قماربازی

سلام وقتتون بخیر
یکی از آشناهای ما قماربازی میکنه البته نه از طریق سایت شرط بندی بلکه بازی واقعی و سره این قضیه اموال میلیاردی گیرش اومده و قمارباز بزرگی هست و به تازگی یه مقدار از اموالش هم سره قمار از دست داده میخواستم بدونم چطور میتونم به دادگاه معرفیش کنم مدرک از قماربازیش ندارم اگر معرفیش کنم خودشون پیگیر میشوند؟ میخوام بصورت ناشناس معرفیش کنم کجا باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بدون مدرک و دلیل قابل اثبات نیست .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی هر موضوعی نیاز به ادله دارد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اثبات این موضوع سخته ولی تحصیل مال از طریق نامشروع جرم است که این مربوط به کسانی است که مالشان از این طریق از دست داده اند

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
میتونین به پلیس یا دادسرا اعلام کنین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تا ادله و مدارک در اختیار نداشته باشید نمی‌توانید به دیگران اتهام وارد نمائید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

برای اثبات ادعایتان باید مدرک داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

این موضوع به شما ارتباطی ندارد و شما ذینفع در شکایت نیستید