مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت قرارداد

سلام در یک قراردادی که بین دونفر بسته شده کن 56دستگاه پژو تحویل بدهد طی چند روز وکل مبلغ ماشینها راپرداخت کرده وبنده ضمانت قرارداد کردم که ماشینها راتحویل بگیرم بدهم الان طرف مقابل هست در دادگاه هم حاضر شد ولی شاکی هم از طرف اصلی قرارداد شکایت کرده هم از من که ضمانت کردم قاضی درصورتی که طرف اصلی هستش منم که ضمانت کردم محکوم کرده چه باید کنم یک ریال هم توی حساب من نرفته وچیزی هم گیر من نیامده چه باید کنم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

رای دادگاه صحیح صادر شده است،شما اجرای قرارداد راضمانت کرده اید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین و تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله ضامن مسوولیت دارد ولی اگر اصل کاری نپردازد و چک و سایر موارد تضامنی هم نباشد، نوبت پرداخت توسط شما می رسد

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
باید برررسی دقیق صورت بگیرد و نوع ضمانت تعیین شود در هر صورت شما نیازمند یک وکیل مجرب هستین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم طبق قرارداد فی مابین و تعهدات ضمن آن صمیم گیری می‌شود