مشاوره حقوقی رایگان - سند منزل برای ضمانت حسن انجام کار

سلام، شرکتی برای یکی از آشناها هست، برای امضای قرارداد کاری دنبال سند منزل هستند که در دفترخانه ثبت کنن برای تضمین قرارداد مذکور. و مبلغی به صاحب سند میدهند. و برای جلب اعتماد چکی هم به قیمت روز منزل به صاحب سند میدهند. سند نزد صاحب منزل میماند ولی در دفترخانه ثبت میشود برای ضمانت قرارداد به مدت دو سال. آیا این کار ریسک بالایی دارد و در صورت عدم انجام تعهدات آن شرکت، منزل مصادره خواهد شد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال بابت تضمین انجام تعهد در مدت تعیین شده است و بعد از آن قابلیت مطالبه دارد.